Zlecę wykonanie projektu technicznego małej gastronomii, 43m2
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- telefonicznie potwierdziliśmy gotowość Klienta do zakupu
- potwierdziliśmy dane kontaktowe
- uzgodniliśmy z Klientem wstępne oczekiwania
Dane kontaktowe
- Klient:
- E●●●●●● Ś●●●●●●●●
-
- Tel:
-
510 ●●● ●●●
pokaż
- E-mail:
-
e●●●●@●●●●●
pokaż
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zapytania o Oferty
Miejsce: Rokietnica - powiat poznański, Wielkopolskie
Zlecę wykonanie projektu technicznego małej gastronomii:
kurczaki z rożna + w panierce+ produkcja surówek , lokal z małą salą + na wynos + dowozy
Projekt potrzebny do sanepidu.
Możliwy również zakup nowego wyposażenia od firmy, która wykona projekt.
Powierzchnia lokalu: 43m2 (z czego trzeba wydzielić salę)
Wymiary: 8,5x5m
Termin realizacji: jak najszybciej
Proszę o oferty.
Nr zapytania ofertowego:
348792