Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Smaki smaczki
W ramach działalności wykonujemy obiady, konferencje, imprezy okolicznościowe.
Rozpoczęliśmy działalność od 1998.
Nasza firma obsługuje zlecenia z obszaru Warszawy, Piaseczna, Grójca. Zależy nam na...
|
Solarnet
Frma z wieloletnim doświadczeniem w branży solaryjnej oferuje
kompleksową i profesjonalną obsługę w zakresie:
- serwisu urządzeń Ergoline, Soltron, UWE, Mega Sun, Hapro, Alisun i
innych
- montażu/demontażu i...
|
Gastro Center Dariusz Derela
Gastro Center to obsługa cateringowa na bankietach, konferencjach, weselach, imprezach plenerowych - głównie w Warszawie i jej okolicach. GC zapewnia również wsparcie na każdym etapie współpracy: razem z klientem ustalamy menu, możemy zarezerwować salę bankietową, zapewnić personel i dekorację...
|
Poliszz Food Service
Nasza firma realizuje catering dietetyczny, catering biurowy. Wykonujemy prace od 2010. Teren działania firmy to Warszawa, Trójmiasto, Wrocław, Kraków, Łódź. Chcemy, by...
|
Noce i Dnie Wróblewo
Jeśli szukasz ofert, skorzystaj z naszych usług w zakresie cateringu,organizacji wesel i innych imprez okolicznościowych, czy handlu detalicznego. Firma istnieje na rynku od 1997, a karmimy klientów z powodzeniem od 10...
|
Axionea
Świadczymy usługi kreacji, marketingu i PR, wzmacniające wizerunek marki oraz skutecznie promujące produkty i usługi za pomocą tradycyjnych nośników (na które składają się projektowanie materiałów marketingowych, copywriting, organizowanie imprez branżowych, czy audyt usług...
|
Przyczepy gastronomiczne - Producent przyczep gastronomicznych | BMgrupa
Jesteśmy producentem najwyższej jakości przyczep gastronomicznych, przyczep handlowych. Również produkujemy: nadwozia specjalne, pojazdy handlowe, wózki handlowe, wózki gastronomiczne. Jako jedyna firma w Polsce specjalizujemy się w produkcji przyczep...
|
Secesja
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług w zakresie cateringu, organizacji imprez okolicznosciowych oraz najmu obsługi zarówno kucharskiej jak i kelnerskiej.
Posiadamy również salę na 100 osób i pokoje...
|
Gastromaniak Robert Nawara
Kochamy dobre jedzenie i odkrywanie nowych smaków. Mamy szczególną słabość do kuchni azjatyckiej i włoskiej, ale podczas przygotowywania menu zaglądamy w najdalsze zakątki świata.
A jak powstała Sham-K? Z miłości do zup!
Wierzymy, że zupa może być pełnoprawnym, sycącym posiłkiem. Uwielbiamy różnorodność smaków i...
|
Da Pietro Elżbieta Nowosad
Da Pietro to jedna z pierwszych znajdujących się na krakowskim rynku prywatnych restauracji. Mimo licznych zmian w Polsce nasza restauracja się nie zmienia i funkcjonuje tak od 25 lat jako miejsce, gdzie zawsze będzie można dobrze zjeść. Nasza restauracja dba o komfort gości, dlatego dążymy do tego, by w restauracji był doskonały klimat i miła...
|
INN Sp.z o.o.
DLA GASTRONOMII:
Dynamicznie rozwijający się w latach dziewięćdziesiątych rynek gastronomiczny był bodźcem do powstania w roku 1996 firmy INN, która na trwałe zadomowiła się w tym segmencie jako solidny dostawca sprzętu chłodniczego oraz...
|
Liczba wyświetleń strony: 36 |