Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Justyna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: Żadna konkretna, chce schudnąć
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Owoc kiwi ,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
HACCP POZNAN
CERTYFIKOWANY AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I HACCP
ASYSTENT JAKOŚCI PCBC
Sporządzam dokumentację dla:
- żłobków,
- przedszkoli,
- restauracji,
- barów szybkiej obsługi,
- gastronomii mobilnej,
- hurtowni spożywczych,
- stołówek pracowniczych,
- zakładów przetwórstwa spożywczego.
Certyfikaty:
Certyfikat Auditora...
|
Centrum Cateringowe
Firma Centrum Cateringowe specjalizuje się przede wszystkim w dostarczaniu śniadań, i obiadów oraz obsługę imprez masowych i spotkań.
Na rynku cateringowym jesteśmy obecni od ponad 15 lat. Przez cały ten okres poznawaliśmy gusta i smaki naszych odbiorców, wprowadziliśmy nowe usługi rozszerzaliśmy naszą ofertę obiadową ...
|
Miriam Maria Janowska
W ramach działalności oferujemy catering dla firm i instytucji, catering okolicznościowy, dostarczanie obiadów dla pracowników firm i na budowy, lunche, kanapki.
Realizujemy zlecenia od 2012. Teren...
|
Teatr Variete Muza
Muza Group to firma,która posiada zaplecze techniczno-gastronomiczne,które pozwala na organizację wszelkiego odzaju imprez:
-koncerty
-pikniki
-grille
-bankiety
-imprezy intgracyjne
-cateringi
-żywienie zbiorowe...
|
WieszCoJesz
Jesteśmy na rynku od 2016 roku.
Nasza specjalność to catering dla firm i instytucji oraz osób prywatnych, na imprezy i święta.
Działamy na terenie województwa...
|
Sala Wilanów Organizacja Wesel
Funkcjonujemy na terenie Warszawy, gdzie naszym odbiorcom proponujemy adekwatnie wytworzone warunki do przygotowania wesel.
W tym samym czasie doświadczenie, które posiadamy pozwala nam zawarować na wszelkim poziomie współpracy zarówno fachowe a za jednym zamachem kompleksowe usługi rozpocząwszy od negocjacji poszczególnych warunków, aż po...
|
JEDZENIE TANIO SZYBKO I SMACZNIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Witam firma zajmuje się cateringami oraz dowożeniem jedzenia oferta jest przeznaczona dla firm oraz osób prywatnych można zamówić jedną porcję lub więcej dla nas nie ma to znaczenia więc jestesmy do państwa dyspozycji po za ofertą cateringu oferuje też pokazy...
|
Kuchnia Eko Mniam
zdrowa, smaczna, świeża, eko
Kuchnia EkoMniam
Żłobek, Przedszkole, Szkoła
CHRZTY KOMUNIE WESELA
KONFERENCJE SZKOLENIA EVENTY
W chwili obecnej gotujemy dla ok....
|
Damak Kebab Sp. z.o.o.
Zakład Mięsny Damak Kebab Sp. z o.o. został założony przez pasjonatów swej pracy – wyspecjalizowaną ekipę posiadającą wieloletnie doświadczenie w produkcji kebabu. W naszym zakładzie o mocach produkcyjnych sięgających 10 ton dziennie produkowany jest kebab z kurczaka, kebab z cielęciny oraz kebab z mięsa mielonego, które...
|
UFAX
Zamierzasz kupić mieszkanie lub dom. Wybór jest ogromny. Jak nie dać się zwieść pozorom? Przed podjęciem ostatecznej decyzji o zakupie, zazwyczaj mamy kilka opcji wyboru.
Wykonamy pełną analizę i ocenę każdej z wybranej nieruchomości pod kontem...
|
MIRABILE DICTU
Organizuję:
-imprezy firmowe
-eventy
-spotkania integracyjne
-koncerty
-pikniki
-bale urodzinowe i kernawałowe
- imprezy na świeżym powietrzu
- spotkania z ciekawymi ludźmi
- zwiedzanie miasta
Proponuję doświadczonych animatorów w zakresie edukacji międzykulturowej i rozrywkę na...
|
BLACK & WHITE CATERING
Firma Black and White Catering proponuje Państwu współpracę w zakresie kompleksowej obsługi następujących imprez:
IMPREZY FIRMOWE - PRZERWY KAWOWE, SZKOLENIA, PRZYJĘCIA ŚWIĄTECZNE, OBSŁUGA KONFERENCJI
BANKIETY - KOKTAIL PARTY, GALE, UROCZYSTE KOLACJE
IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE -...
|
strusiolandia Marek Żejmo
Firma Strusiolandia działa na rynku Olsztyńskim od 2001 roku, mamy duże doświadczenie w organizacji imprez integracyjnych, okolicznościowych jak i wesel. Posiadamy profesjonalny sprzęt i załogę oraz sale biesiadną na 120 miejsc. W naszym różnorodnym menu posiadamy między innymi...
|
Liczba wyświetleń strony: 6 |