Zapotrzebowanie na personel gastronomiczny, Sandefjord
Maciej
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- potwierdziliśmy nr telefonu SMS'em
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- A●●●●●● H●●●●●●●●
-
- Tel:
-
+48●●●●●●●●●
pokaż
- E-mail:
-
c●●●●@●●●●●
pokaż
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia gastronomiczne
Miejsce: Sandefjord - , Norwegia
Szukany personel: kucharz
Liczba osób do zatrudnienia: 11-20 osób
Rodzaj imprezy: urodziny
Forma współpracy: jednorazowa
Dodatkowe informacje: Kolacja w stylu „sea food dinner” w Norwegii
Termin wyboru oferty: do uzgodnienia w rozmowie
Nr zapytania ofertowego:
12360744