Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Joanna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: insulinoodpornosc
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: obojętnie
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: Haszimoto
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: pomidory buraki
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, środa, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
GASTRO SZEF USŁUGI GASTRONOMICZNE MATEUSZ BALCEREK
Zakres świadczonych przez nas usług to catering, pokazy, szkolenia, imprezy okolicznościowe dla firm i prywatnie, nauka gotowania z gastro szefem.
Okres naszej działalności rozpoczął się w 2004 roku.
Obszar, na którym jesteśmy dostępni,...
|
Kawiarnia Lipowiec
Kawiarnia Lipowiec znajduję się na terenie dziedzińca średniowiecznego Zamku Lipowiec w Wygiełzowie, pomiędzy Krakowem i Katowicami. Głównie zajmujemy się organizacją imprez dla grup (400 osób), gdzie poprzez wystrój i klimat rycerski można się przenieść w...
|
Kimi Sushi
Nasze sushi jest najlepsze w mieście. Zresztą, nie tylko sushi, bo serwujemy Ci pełen przekrój wybornych dań japońskiej kuchni, które będą idealnie odpowiadały na Twoje upodobania smakowe. Wiemy, że sushi jest...
|
Hotel Korona Palace
Korona Palace Restaurant & SPA to nowoczesne centrum bankietowo-konferencyjne położone nieopodal Łodzi.
To tutaj, pomiędzy niewielkim osiedlem Leźnica Wielka a Zalewem Leźnickim,...
|
Centrum konferencyjno hotelowe alex
Hotel ,,Alex,, to nowy obiekt w Zamościu , położony w odległości ok1500 m od zabytkowej Starówki, w cichej spokojnej, okolicy. Lokalizacja umożliwia łatwy dostęp do najbardziej atrakcyjnych miejsc Zamościa oraz...
|
Kucharz w pogotowiu
Witam,
Świadczymy usługi z branży gastronomicznej tj:
Wesela
Catering
Obiady dzienne
Komunie
Swoje usługi świadczymy na terenie powiatu Dzierżoniowskiego woj.dolnośląskie
Jesteśmy młodym i zgranym zespołem.
Wyróżniamy się tym czego nie mają inni:
Smak, jakość produktów, obsługa klienta
Swoje usługi świadczymy w wynajętych salach i lokalach przez...
|
FLASH POINT SP Z.O.O
Firma Flash Point pragnie zaoferować Państwu obustronnie korzystną współpracę.
Specjalizujemy się w sprzedaży gotowych gorących posiłków używając automaty vendingowe.
Czego potrzebujemy ?
Potrzebujemy...
|
Perfect Lunch catering
PERFECT LUNCH CATERING TO MARKA OBECNA NA RYNKU JUZ OD 7 LAT.
Jesteśmy firma profesjonalnie podchodzącą do swoich obowiązków, co przekłada się na jakość naszych produktów.
Firma początkowo specjalizowała się w cateringu biurowym i firmowym. W...
|
Fido
Naszą firmę prowadzimy od lipca 2016 roku jednak jej poprzedniczka, do której prawa nabyliśmy funkcjonowała na rynku 7 lat.
Co ważne - naszą sprzedaż opieramy na klientach przejętych jak i nowo pozyskanych. Co jest potwierdzeniem nie tylko niezmiennej od lat jakości i...
|
PIU Gastro Małgorzata Prus
Dla wszystkich wielbicieli sushi oraz dla osób, które chciałyby spróbować tej potrawy w najlepszym wydaniu, aisushi.pl przygotowało bardzo ciekawą ofertę. W sporządzonym przez nas menu znajdziecie wiele rodzajów sushi, w tym m. in. futomaki z tatarem z łososia, uromaki z łososiem lub...
|
Grupa Lemondo Sp. z o.o.
& Żywienie dzieci w szkołach i przedszkolach to nasz najstarszy oddział a zarazem i priorytetowy.
& Również z dużym doświadczeniem, organizujemy przyjęcia okolicznościowe u klienta, dostarczymy stoły, nakrycia, potrawy i kelnerów, po przyjęciu sprzątniemy miejsce...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z...
|
Liczba wyświetleń strony: 12 |