Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia na catering świąteczny
Miejsce: Jaworzno - powiat Jaworzno, Śląskie
Rodzaj uroczystości: Inna
Dania: obiad, kolacja, zakąski
Sposób serwowania posiłków: przy stole
Rodzaj kuchni: polska
Miejsce usługi: dom
Obsługa: żadna, tylko dowiezienie jedzenia
Dostęp do kuchni: tak, w pełni wyposażona kuchnia
Ilość gości: 20-30 osób
Wycena szukanej usługi: standardowa
Potrzebne wyposażenie: nic
Czas uroczystości: po południu
Zlecenie od: osoby prywatnej
Termin: 2022-05-08
Dodatkowe informacje: ZUPA:
1. Rosół z domowym makaronem – 60% z 40 porcji = 24 porcje
2. Barszcz biały z jajkiem – 40 % z 40 porcji = 16 porcji
II DANIE:
1. Rolada wołowa – 20 porcji
2. Kotlet devolay z masłem czosnkowym –20 porcji
3. Kotlet szwajcar z serem – 20 porcji
DODATKI:
1. Kluski śląskie, sos – 15 porcji
2. Ziemniaki podsmażane, sos czosnkowy –15 porcji
3. Ziemniaki gotowane z koperkiem – 10 porcji
4. Surówka z marchwi i pomarańczy – 10 porcji
5. Modra kapusta - 10 porcji
6. Kapusta kiszona zasmażana - 10 porcji
7. Surówka z ogórków kiszonych – 10 porcji
KOLACJA: (na 20 osób – część gości wraca po obiedzie)
1. Patera:
a. mięs pieczonych,
b. pasztetów (tradycyjny i z żurawiną),
c. serów (żółtych, białych),
d. wędlin
2. Tortille zawijane z kurczakiem oraz opcja wege z warzywami
3. Roladki z szynki z musem chrzanowym
4. Pomidory z mozzarellą z dodatkiem pesto
5. Sałatka gyros
6. Dodatki pieczywo sos tatarski, czosnkowy, chrzanowy
Proszę o wycenę pozycji oraz ewentualne propozycje zmiany.
Nr zapytania ofertowego:
8153520