Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Joanna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Penicillin
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: 2024-05-04
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa, niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: mleko, biały ser, jogurt kefir
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Biuro Opracowań Ekologicznych
Opracowujemy raporty oddziaływania inwestycji na środowisko, pomagamy firmom w uzyskaniu "decyzji środowiskowych", w naszej ofercie znajdziecie...
|
ZAJAZD NA STAREJ DWÓJCE
„Zajazd przy starej 2” to miejsce w którym odpoczniesz i posilisz się domowym obiadem. Naszą specjalnością jest kuchnia Polska .
„Zajazd przy starej 2” to także miejsce gdzie zorganizujesz wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Nasi pracownicy pomogą Ci...
|
F.H.U. "DWOREK AMADORES" KRZYSZTOF DUDEK
Gwarantujemy najwyższą jakość świadczonych usług. Zapewniamy wyśmienite menu, wykwalifikowaną i miłą obsługę, która zadba o satysfakcję wszystkich Gości oraz wyjątkowy klimat wnętrza, który sprawi, że...
|
Catering dietetyczny U Hrabiego
Chcesz skorzystać z cateringu dietetycznego? Wybierz ofertę cateringu U Hrabiego. Jest to dieta pudełkowa wysokiej jakości. W ofercie do wyboru popularne diety jak: sport, standard, bez laktozy,...
|
Karina Żukiewicz
Szanowni Państwo,
Nasza pracownia zajmuje się szyciem wszelkiego rodzaju tekstyliów domowych, głównie na indywidualne zamówienie klienta.
Szeroki wachlarz usług zawiera m.in. szycie:
-bielizny pościelowej,
-narzuty na łóżka,
-firan i zasłon,
-rolet...
|
Park na Wojskiego
Park na wojskiego ma przyjemność zaprezentować Państwu swoją ofertę w zakresie cateringu w naszym centrum bankietowo - konferencyjnym , a także w miejscu wybranym przez Państwa. Zajmujemy się także dostarczaniem potraw do firm ,zmieniając nasze tygodniowe Menu na bieżąco w...
|
Kikfit Catering
Smak i jakość
W kikfit bazujemy na niskoprzetworzonych składnikach i własnej produkcji. Nasze wypieki, garmażerka, masła orzechowe, batony bakaliowe i różne rodzaje mleka roślinnego, sosy, shaki proteinowe i...
|
PIOMAR
Kompleksowe usługi budowlane na terenie Szczecina i okolic w zakresie :
-budowa domów od podstaw pod klucz
-remonty , przebudowy i adaptacje pomieszczeeń
-kierowanie i nadzór nad budowami
-sporządzanie kosztorysów i obmiarów robót
-opinie techniczne.
Świadczymy usługi dla firm , instytucji i klientów indywidualnych .
Firma...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski....
|
F.H.U. "U Wolaka" Jacek Wolak
Jesteśmy restauracją, która istnieje już od 1997r.
Proponujemy posiłki abonamentowe, organizacje imprez firmowych, wesela,...
|
Rest . Gracja
Obsługa imprez firmowych, wesel, urodzin, bankietów. , plener itp.od 100 do 3000 os. firma od 2014 r. Współpraca z zespołami muzycznymi, DJ . Oferujemy Super Grilla, Szaszłykarnia, szaszłyki na szpadach obrotowy . na życzenie może być pieczony Dzik . pokazy artyst...
|
Biuro Rachunkowe CubeAccount Katarzyna Kuszel
Misją firmy jest świadczenie profesjonalnych usług księgowych oraz merytoryczne wsparcie w optymalizacji rozwiązań podatkowych i finansowych Klienta przy wykorzystaniu nowoczesnych technologii.
Podstawowym celem CubeAccount jest dostarczanie rzetelnej, profesjonalnej i terminowej obsługi, umożliwiającej maksymalne odciążenie Klienta od problemów...
|
Kluseczka
...
|
Liczba wyświetleń strony: 3 |