Zapotrzebowanie na catering dla 200 osób na bankiet, Słupsk
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- podano nr telefonu
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- W●●●●●● Z●●●●●●●●
-
- Tel:
-
501 ●●● ●●●
pokaż
- E-mail:
-
b●●●●@●●●●●
pokaż
- Firma:
- H●●●●●●●●
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia na catering dla firm
Miejsce: Słupsk - powiat Słupsk, Pomorskie
Impreza to otwarcie hali produkcyjnej w Słupsku w dniu 16.11.2018r.
Ilość przewidywanych gości to około 200 osób.
Godziny imprezy to 18.00 - 02.: 00.
Menu
- serwis kawowy, soki, woda,
- desery na szwedzkim stole ,
- 1 kucharz, który na miejscu przygotowuje dania włoskie,
- 1 kucharz, który na miejscu przygotowuje sushi,
- 1 kucharz, który na miejscu przygotowuje hamburgery.
Gotujący kucharze to ma być bardziej atrakcja niż przyrządzenie posiłków dla 200 osób.
Tort z logo klienta na 200 osób.
Proszę też o wycenę stolików koktajlowych w liczbie 25 szt. z szarym lub białym nakryciem oraz 10 szt. stołów okrągłych czteroosobowych z szarym nakryciem.
Proszę o oferty.
Nr zapytania ofertowego:
2013746