Kluska Bar
Realizujemy zlecenia z zakresu cateringu.
W zakres wchodzą:
- posiłki regeneracyjne,
- obiady domowe.
Wykorzystujemy opakowania Duni, które zachowują świeżość oraz...
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy "DĄB" Dębowiec
Piekarnia i Cukiernia "DĄB" Dębowiec
Bułki, Chleby, Kołacze Weselne
Indywidualne zamówienia, na terenie Cieszyn, Bielsko-biała, śląskie.
Głównym produktem jest Bułka Duża i od niej zaczynamy rozmowę z każdym klientem.
Gwarantujemy...
El Cze Empanady
Jesteśmy firmą wykonującą usługi typu imprezy okolicznościowe, imprezy firmowe. Realizujemy zlecenia od 2014. Nasze usługi świadczymy na terenie takim jak...
FHU Zuzanna Szumińska
Firma FHU Zuzanna Szumińska, to firma działająca od 8 maja 2014 roku.
Jako firma oferujemy usługi z kilku różnych branż:
- gastronomicznej
- elektrycznej
- tworzenia tekstów z różnych dziedzin
- projektowania pluszaków
Obsługujemy klientów indywidualnych i firmowych.
Indywidualnie podchodzimy do...
Grupa Lemondo Sp. z o.o.
& Żywienie dzieci w szkołach i przedszkolach to nasz najstarszy oddział a zarazem i priorytetowy.
& Również z dużym doświadczeniem, organizujemy przyjęcia okolicznościowe u klienta, dostarczymy stoły, nakrycia, potrawy i kelnerów, po przyjęciu sprzątniemy miejsce...
Centrum Cateringowe
Centrum Cateringowe to marka Grupy CCSS Polska zajmująca się usługami z zakresu cateringu, obiadów dla firm, a także organizacją eventów, dekoracji oraz możliwość imprez plenerowych w Polsce jak i za granicą. Zespół tworzą profesjonalni, zgrani i doświadczeni...
Flavor Factory Sp. z o.o.
Flavor Factory Sp. z o.o. to producent zdrowej, naturalnej żywności. Liofilizowane owoce i warzywa, suplementy diety, superfoods, musli, mieszanki chlebowe, nasiona, orzechy, bakalie,daktylowe kulki mocy - spróbuj naszych produktów już...
Artemida
„Artemida” to nowoczesny a jednocześnie przytulny lokal urządzony w ciepłych odcieniach brązu i starego złota, wystrojem nawiązujący do Starożytnej Grecji. Lokal znajduje się na obrzeżach miasta, na przedłużeniu ul. Głuskiej, w miejscowości Dominów....
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych...
Catering Zielony Smok
W dzisiejszych czasach pojawia się coraz to więcej zawodów, jakie wymagają od robotników bycia w ciągłym ruchu, trwałego siedzenia przy biurku lub ewentualnie w innych miejscach, a nigdy nie kończąca się doba pracująca powoduje, iż pauza obiadowa odchodzi w...