Zapotrzebowanie na catering do 21-30 osób na firmy, Wrocław

2024-02-20
MJ
Marek J.
Wrocław, Dolnośląskie
firma
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Miejsce
Wrocław, powiat Wrocław, Dolnośląskie
Dania: śniadanie, obiad, kolacja Sposób podawania posiłków: pojemniki termiczne Rodzaj kuchni: polska, włoska, orientalna, grill, zdrowe jedzenie, różne restrykcje żywieniowe Miejsce usługi: firma Ilość osób: 21-30 osób Wycena szukanej usługi: średniej klasy Typ usługi cateringowej: stała współpraca Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela Zlecenie od: firmy Termin: w ciągu miesiąca Dodatkowe informacje: Typ diety: całodniowe wyżywienie, 95% standardowe menu (sporadycznie szpitalne restrykcje żywieniowe: łatwostrawna, o obniżonym indeksie glikemicznym, przeciwzapalna itp.) Typ dowozu: zbiorczy, bez opakowań, na ciepło, bez konieczności odgrzewania (godzina obiadowa 14:00) Dni tygodnia: od poniedziałku do niedzieli + święta Liczba osób: do 18 klientów + 4 osoby z personelu Rodzaj posiłków: Śniadanie, Lunch, Zestaw obiadowy, Kolacja
Forma kontaktu
Telefon, Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
32
Identyfikator zapytania
13337183

Podobne zlecenia

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło