Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.
 
Zapytanie ofertowe nr 13337183

Zapotrzebowanie na catering do 21-30 osób na firmy, Wrocław

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • potwierdziliśmy nr telefonu SMS'em
  • potwierdziliśmy e-mail
  • zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań

Dane kontaktowe

Klient:
M●●●●●● J●●●●●●●●
Tel:
+48●●●●●●●●●  pokaż
E-mail:
m●●●●@●●●●●  pokaż
Firma:
T●●●●●●●●
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia na catering dla firm

Miejsce:    Wrocław - powiat Wrocław, Dolnośląskie

Dania: śniadanie, obiad, kolacja

Sposób podawania posiłków: pojemniki termiczne

Rodzaj kuchni: polska, włoska, orientalna, grill, zdrowe jedzenie, różne restrykcje żywieniowe

Miejsce usługi: firma

Ilość osób: 21-30 osób

Wycena szukanej usługi: średniej klasy

Typ usługi cateringowej: stała współpraca

Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela

Zlecenie od: firmy

Termin: w ciągu miesiąca

Dodatkowe informacje: Typ diety: całodniowe wyżywienie, 95% standardowe menu (sporadycznie szpitalne restrykcje żywieniowe: łatwostrawna, o obniżonym indeksie glikemicznym, przeciwzapalna itp.)
Typ dowozu: zbiorczy, bez opakowań, na ciepło, bez konieczności odgrzewania (godzina obiadowa 14:00)
Dni tygodnia: od poniedziałku do niedzieli + święta
Liczba osób: do 18 klientów + 4 osoby z personelu
Rodzaj posiłków: Śniadanie, Lunch, Zestaw obiadowy, Kolacja

Nr zapytania ofertowego: 13337183

 
Skontaktuj się z tym Klientem