Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Justyna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-06-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: Normalna standard
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezbiałkowa, niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: Truskawki
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: lekkostrawna
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskopurynowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej...
|
Grupa Marketingowa TAI Sp. z o.o.
Grupa Marketingowa TAI, właściciel serwisu, jest jedną z pierwszych firm, która od początku polskich przemian ustrojowych, aktywnie promuje istotę i potrzebę właściwego korzystania z informacji gospodarczej i narzędzi marketingu bezpośredniego.
Usługi oferowane przez nas pomagają przedsiębiorstwom w...
|
Level Food
Level Food — producent zdrowego odżywiania z dostawą. Używamy najświeższych produktów i nowoczesnego sprzętu, aby każdego dnia na Twoim stole...
|
Łukasz Pieprzyca Gastrocaterinfo
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli potrzebujesz ofert w zakresie otwarcia restauracji.
Realizujemy prace od 2000.
Jesteśmy dostępni dla...
|
Restauracja Zorza Platinum
Restauracja Zorza Platinum pomieści 80 gości jednocześnie ( plus miejsce do tańczenia )
Charakteryzujemy się nowoczesnym wnętrzem jak i pysznym jedzeniem...
|
Kamil Zdziebko Treningi Personalne Gliwice
Trener Personalny z pasji, Fizjoterapeuta z wykształcenia, Fotomodel i Fitness Motywator.
Młody, ale ambitny, uwielbia ciężka pracę, nienawidzi wymówek. Dyscyplina i określony cel jest drogą do sukcesu.
Wieloletnie doświadczenie z...
|
A&A Foremski Organizajca imprez okolicznościowych
Jesteśmy nową rozwijającą się firmą zajmującą się organizacją wszystkiego rodzaju imprez okolicznościowych rozpoczynając od ślubów poprzez bankiety i imprezy urodzinowe oraz kończąc na tym czego nikt nie lubi czyli organizacji styp. Dysponujemy szerokim wachlarzem sal oraz innych...
|
EUROSYSTEM
Firma EUROSYSTEM jest producentem opatentowanego urządzenia do dystrybucji świeżej, filtrowanej i schłodzonej wody nie/nasyconej CO2.
Znany Państwu dawny saturator to już przeszłość.
Stworzyliśmy innowacyjny, najnowszej generacji SATURATOR na miarę XXI wieku, a...
|
PHU Aga
Nasze wyroby charakteryzują się domowym smakiem. W procesie produkcyjnym nie stosujemy żadnych środków konserwujących ani ulepszaczy. Produkowane wyroby mają krótkie terminy i dostarczane są do naszych odbiorców codziennie. Nasza oferta to bardzo szeroki wachlarz artykułów: wyrobów garmażeryjnych, sałatek i surówek...
|
Arbud
Nasza firma zajmuje się kompleksową budową domów jednorodzinnych od fundamentów po roboty wykończeniowe, zarówno na działce klienta jak również na własnych gruntach.
Oferujemy Państwu fachowe...
|
Cortina
Jesteśmy firmą zajmująca się dostarczaniem gotowych dań obiadowych i przekąsek z dowozem do klientów na terenie Krakowa. Mamy ponad 10 letnie doświadczenie. Posiadamy bardzo duży wybór dań . Z chęcią podejmiemy się zaopatrzenia...
|
Catering Zielony Smok
W dzisiejszych czasach pojawia się coraz to więcej zawodów, jakie wymagają od robotników bycia w ciągłym ruchu, trwałego siedzenia przy biurku lub ewentualnie w innych miejscach, a nigdy nie kończąca się doba pracująca powoduje, iż pauza obiadowa odchodzi w zapomnienie. W wielu punktach pracy nie ma restauracji, sklepu czy stołówki. W...
|
Liczba wyświetleń strony: 2 |