Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.
 
Zapytanie ofertowe nr 12110563

Zlecenie na wykonanie HACCP, opis zasad produkcji w przetwórni spożywczej, Żukowo

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • telefonicznie potwierdziliśmy gotowość Klienta do zakupu
  • potwierdziliśmy dane kontaktowe
  • uzgodniliśmy z Klientem wstępne oczekiwania

Dane kontaktowe

Klient:
B●●●●●● M●●●●●●●●
Tel:
502●●●●●●  pokaż
E-mail:
r●●●●@●●●●●  pokaż
Firma:
F●●●●●●●●
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia na audyt

Miejsce:     Żukowo - powiat kartuski, Pomorskie

Zakres zlecenia: wykonanie HACCP, opis zasad produkcji w przetwórni spożywczej

Termin skorzystania z oferty: w ciągu tygodnia

Nr zapytania ofertowego: 12110563

 
Skontaktuj się z tym Klientem