Opinie o Wizarts - Dawid Pierzchalski Słupsk

Wizarts - Dawid Pierzchalski

Chcę otrzymać ofertę

Bukowa 51
76-200  Słupsk, 
NIP: 839-253-15-63   

Na rynku 4 lata, w Oferteo 4 lata.
Ostatnie logowanie: 2015-11-04 19:36

5.0 
37 sekund temu  G****** złożył zapytanie
2 minuty temu  S****** złożył zapytanie
2 minuty temu  "****** złożył ofertę
5 minut temu  P****** złożył zapytanie
5 minut temu  a****** złożył zapytanie
7 minut temu  U****** złożył zapytanie
8 minut temu  K****** złożył ofertę
8 minut temu  G****** złożył zapytanie
9 minut temu  W****** złożył zapytanie
9 minut temu  F****** złożył zapytanie
10 minut temu  M****** złożył ofertę
11 minut temu  O****** złożył zapytanie
11 minut temu  M****** złożył ofertę
11 minut temu  s****** złożył zapytanie
15 minut temu  T****** złożył ofertę
18 minut temu  B****** złożył ofertę
21 minut temu  B****** zarejestrował się
25 minut temu  Z****** złożył ofertę
24 minuty temu  K****** złożył ofertę
26 minut temu  E****** złożył ofertę
25 minut temu  C****** złożył ofertę
25 minut temu  S****** zarejestrował się
23 minuty temu  M****** zarejestrował się
25 minut temu  U****** zarejestrował się
24 minuty temu  w****** zarejestrował się
22 minuty temu  D****** zarejestrował się
29 minut temu  S****** zarejestrował się
24 minuty temu  A****** zarejestrował się
21 minut temu  Z****** zarejestrował się
25 minut temu  S****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy Wizarts - Dawid Pierzchalski?

Dodaj swoje referencje

Łukasz G., Szczecin, 2013-07-17

Polecam firmę Wizarts. Profesjonalizm i zaangażowanie to pierwsze słowa, które przychodzą mi do głowy jeżeli mam opisać współpracę z tą firmą.Doskonały kontakt, miła obsługa i wyczucie potrzeb klienta.

Małgorzata H., Słupsk, 2013-07-11

Firma wykonała dla mnie funkcjonalną i przejrzystą stronę internetową. Aplikacja do zarządzania treścią jest łatwa w obsłudze i intuicyjna. Klienci z łatwością trafiają do potrzebnych informacji, co przekłada się na zainteresowanie zajęciami, które prowadzę.

Powiązane produkty i usługi: projektanci stron www, zlecę mailing, usługi marketingu internetowego, zlecę pozycjonowanie, zlecę pozycjonowanie strony, projektanci stron www Słupsk, zlecę mailing Słupsk, usługi marketingu internetowego Słupsk, zlecę pozycjonowanie Słupsk, zlecę pozycjonowanie strony Słupsk

Zobacz także strony internetowe z miasta Słupsk i opinie o nich.

Andrzej P., 11-400 Kętrzyn , 2013-07-10

Firma Wizarts Dawid Pierzchalski jest firmą godną zaufania. Polecam. Zlecenia wykonuje tanio, szybko i solidnie. Dzięki współpracy z firmą mam więcej zleceń w swojej branży projektowo-kosztorysowej.

Łukasz J., Elbląg, 2013-07-09

Bardzo prosty a zarazem funkcjonalny CMS. Naprawdę profesjonalne podejście do klienta, pomoc przy wdrożeniu systemu. Wszystkie prace wykonane w terminie. Polecam firmę Wizarts.

Sebastian P., Włynkówko, 2013-07-08

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sposobu realizacji usług, prace zostały zakończone w terminie. Kreatywne i profesjonalne podejście. Umiarkowane ceny wyróżniają firmę WIZARTS na tle konkurencji. Na pewno będziemy korzystać z usług tej firmy w przyszłości. Polecam!

Ludmiła S., Słupsk, 2013-07-04

Kreatywność i jakość usługi to główne cechy. Szczerze polecam. F.Sikorski