Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia gastronomiczne
Miejsce: Dwernik - powiat bieszczadzki, Podkarpackie
Zakres zlecenia: poszukuję pomocy kuchennej i pracownika recepcji
Pracownik recepcji:
- profesjonalna obsługa gości hotelowych,
- bieżąca obsługą recepcji,
- odpowiadanie na zapytania ofertowe,
- dbałość o wysoki standard obsługi gości,
- sprzedaż usług hotelowych,
- szybkie reagowanie na uwagi gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów,
- przyjmowanie rezerwacji telefonicznych oraz obsługa rezerwacji spływających drogą elektroniczną,
- utrzymanie czystości stanowiska pracy,
- bezpośrednia obsługa gości restauracyjnych oraz hotelowych,
- przyjmowanie zamówień od gości,
- serwowanie dań oraz napoi,
- nakrywanie do stołu i dbałość o standardy gastronomiczne,
- dbałość o utrzymanie czystości i porządku na sali restauracyjnej,
- posługiwanie się kasa fiskalną.
Wymagania dodatkowe:
- wysoka kultura osobista,
- dyspozycyjność, zaangażowanie,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- uśmiech i pogoda ducha,
- komunikatywność,
- chętnie zatrudnimy studentów studiów niestacjonarnych,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
- język angielski - komunikatywny.
Informacje dodatkowe:
- praca zmianowa - 4 na 4 (4 dni pracujące + 4 dni wolne) wraz z zakwaterowaniem w obiekcie hotelowym,
– możliwość odbycia stażu.
Pomoc kuchenna:
- pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami restauracji,
- utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
- czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg oraz zmywanie naczyń.
Wymagania dodatkowe:
- chęć do pracy,
- pozytywne nastawienie,
- komunikatywność,
- aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid)
- dyspozycyjność.
Informacje dodatkowe:
- stabilne warunki zatrudnienia,
- szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje zawodowe,
- możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego.
Termin realizacji: do uzgodnienia podczas rozmowy
Nr zapytania ofertowego:
3992154