Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.
 
Zapytanie ofertowe nr 332640

Zlecę wentylację zakładu gastronomicznego

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • podano nr telefonu
  • potwierdziliśmy e-mail
  • zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań

Dane kontaktowe

Klient:
P●●●●●● W●●●●●●●●
Tel:
604 ●●● ●●●  pokaż
E-mail:
p●●●●@●●●●●  pokaż
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia na wentylacje

Miejsce:    Poznań - powiat Poznań, Wielkopolskie

Zlecę wentylację zakładu gastronomicznego. Lokal zajmuje powierzchnię 85m2 na poziomie 0, w tym 70m2 sali konsumpcyjnej oraz 15m2 zaplecza (magazyn, przygotowalnia półproduktów, sanitariat personelu). Nad pomieszczeniem zaplecza, na antresoli zlokalizowane są toalety dla Klientów wyposażone w wentylację wywiewną mechaniczną. Wysokość pomieszczenia konsumpcyjnego = 5m, natomiast wysokość zaplecza = 2,20m. Zaplecze oraz toalety dla Klientów zbudowane są z regipsu. Lokal jest zlokalizowany na szczycie budynku od strony pn-zach., wyposażony jest w 5 dysfunkcyjnych, okien o powierzchni ok. 6m2. Ze względu na charakter usługi – BURGER HOUSE, planuję umieścić płytę grzewczą (do obróbki termicznej burgerów 400 V, 35 A, 14 kW, FAS: 3N~) i frytownicę (5-9 kW) w przestrzeni sali konsumpcyjnej, za barem. Konieczne będzie zainstalowanie w tym miejscu, skutecznego i estetycznego odciągu z okapem. Kolejne źródła ciepła za barem to: dwie chłodziarki podblatowe, chłodziarka nalewaka piwa, ekspres ciśnieniowy do kawy, oświetlenie robocze. Potrzebna również wentylacja ogólnej sali, wyposażonej w centralę nawiewno - wywiewną z nagrzewnicą i rekuperatorem, (chłodzenie opcjonalnie). Strop sali zasłania sufit podwieszany, kasetonowy z izolacją akustyczną, wysokość między stropem a sufitem to zaledwie 100mm. Na poziomie -1 , zlokalizowana jest piwnica o powierzchni 30m2 z otworem wejściowym w sali konsumpcyjnej. Przez obie kondygnacje prowadzi jeden komin wentylacyjny ponad kalenicę, drugi zlokalizowany jest na prostopadłej ścianie sali. W posiadaniu zdjęcia wykonane przed zabudową zaplecza oraz aktualne. Nie ma dokumentacji budowlanej, kamienica jest z początku XX wieku. Nie jest wpisana do rejestru zabytków ale podlega ochronie konserwatorskiej w ramach układu urbanistycznego. Jesteśmy zainteresowani wstępną wyceną projektu, dostawy i montażu urządzeń i instalacji.

Termin realizacji: jak najszybszy

Nr zapytania ofertowego: 332640

 
Skontaktuj się z tym Klientem