Zlecę wentylację zakładu gastronomicznego
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- podano nr telefonu
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- P●●●●●● W●●●●●●●●
-
- Tel:
-
604 ●●● ●●●
pokaż
- E-mail:
-
p●●●●@●●●●●
pokaż
Skontaktuj się
z tym Klientem
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia na wentylacje
Miejsce: Poznań - powiat Poznań, Wielkopolskie
Zlecę wentylację zakładu gastronomicznego. Lokal zajmuje powierzchnię 85m2 na poziomie 0, w tym 70m2 sali konsumpcyjnej oraz 15m2 zaplecza (magazyn, przygotowalnia półproduktów, sanitariat personelu). Nad pomieszczeniem zaplecza, na antresoli zlokalizowane są toalety dla Klientów wyposażone w wentylację wywiewną mechaniczną. Wysokość pomieszczenia konsumpcyjnego = 5m, natomiast wysokość zaplecza = 2,20m. Zaplecze oraz toalety dla Klientów zbudowane są z regipsu. Lokal jest zlokalizowany na szczycie budynku od strony pn-zach., wyposażony jest w 5 dysfunkcyjnych, okien o powierzchni ok. 6m2. Ze względu na charakter usługi – BURGER HOUSE, planuję umieścić płytę grzewczą (do obróbki termicznej burgerów 400 V, 35 A, 14 kW, FAS: 3N~) i frytownicę (5-9 kW) w przestrzeni sali konsumpcyjnej, za barem. Konieczne będzie zainstalowanie w tym miejscu, skutecznego i estetycznego odciągu z okapem. Kolejne źródła ciepła za barem to: dwie chłodziarki podblatowe, chłodziarka nalewaka piwa, ekspres ciśnieniowy do kawy, oświetlenie robocze. Potrzebna również wentylacja ogólnej sali, wyposażonej w centralę nawiewno - wywiewną z nagrzewnicą i rekuperatorem, (chłodzenie opcjonalnie). Strop sali zasłania sufit podwieszany, kasetonowy z izolacją akustyczną, wysokość między stropem a sufitem to zaledwie 100mm. Na poziomie -1 , zlokalizowana jest piwnica o powierzchni 30m2 z otworem wejściowym w sali konsumpcyjnej. Przez obie kondygnacje prowadzi jeden komin wentylacyjny ponad kalenicę, drugi zlokalizowany jest na prostopadłej ścianie sali. W posiadaniu zdjęcia wykonane przed zabudową zaplecza oraz aktualne. Nie ma dokumentacji budowlanej, kamienica jest z początku XX wieku. Nie jest wpisana do rejestru zabytków ale podlega ochronie konserwatorskiej w ramach układu urbanistycznego. Jesteśmy zainteresowani wstępną wyceną projektu, dostawy i montażu urządzeń i instalacji.
Termin realizacji: jak najszybszy
Nr zapytania ofertowego:
332640