Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.
 
Zapytanie ofertowe nr 192111

Podstawowe wyposażenie gastronomiczne do minibaru

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • podano nr telefonu
  • potwierdziliśmy e-mail
  • zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań

Dane kontaktowe

Klient:
W●●●●●● B●●●●●●●●
Tel:
604 ●●● ●●●  pokaż
E-mail:
w●●●●@●●●●●  pokaż
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia gastronomiczne

Miejsce:    Ostrołeka - powiat Ostrołęka, Mazowieckie

Zwracam się do Państwa z zapytaniem o możliwość zakupu urządzeń (wyposażenia) do gastronomii w następujących planowanych rodzajach działalności:

1. Pizzeria:
- tu myślę o piecu dwukomorowym (na 8-12 pizze 33”).

2. Kebab:
- jeden normalny, drugi drobiowy,
- hamburgery,
- hot-dog,
- zapiekanki,

3. Mini kuchnia chińska itp.:
- parę podstawowych dań

4. Bar włoski:
- parę podstawowych dań
- gofry + pierogi + naleśniki

5. Kącik sałatkowy:

6. Kącik ciast:
- kawa + herbata + gorąca czekolada + lody + napoje, soki

Interesuje mnie podstawowe wyposażenie niezbędne do prowadzenia wymienionej w zarysie działalności gastronomicznej oraz przypuszczalny jego koszt w poszczególnych kuchniach jak i całości razem.

Biorąc Państwa doświadczenie w tym zakresie mam nadzieję, że Państwa ewentualna propozycją będzie rzetelną i fachową i wyjdzie naprzeciw moim oczekiwaniom a co za tym idzie stworzy możliwość nawiązania współpracy.

Nr zapytania ofertowego: 192111

 
Skontaktuj się z tym Klientem