Zapytanie ofertowe nr 1426064

Kupię mięso do lokalu gastronomicznego, Zabrze

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • telefonicznie potwierdziliśmy gotowość Klienta do zakupu
  • potwierdziliśmy dane kontaktowe
  • uzgodniliśmy z Klientem wstępne oczekiwania

Dane kontaktowe

Klient:
M●●●●●● K●●●●●●●●
Tel:
697 ●●● ●●●  pokaż
E-mail:
b●●●●@●●●●●  pokaż
Firma:
B●●●●●●●●
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zapytania o Oferty

Miejsce:    Zabrze - powiat Zabrze, Śląskie

Przedmiot zakupu: mięso (całe kury, schab wieprzowy bez kości, łopatka wieprzowa bez kości)

Ilość:
- 30kg świeżego kurczaka,
- 15kg łopatki wieprzowej,
- 16kg schabu bez kości,
- ok. 2kg boczku wędzonego,
- ok. 10kg wątróbki drobiowej,
- ok. 10kg serc drobiowych.

Zakup z dostawą: tak

Informacje dodatkowe: Klientka szuka stałego dostawcy, dostawy dwa razy w tygodniu

Termin skorzystania z oferty: możliwy od zaraz

Nr zapytania ofertowego: 1426064

 
Skontaktuj się z tym Klientem