Catering świąteczny, Gdańsk


Cena do uzgodnienia

FIRMOWY OBIAD WIGILIJNY – CATERING OFERTA 2020
Minimum zamówienia - 15 osób


PROPOZYCJA NR. I – obiad przewidziany na ok. 2h


OBIAD W FORMIE BUFETU / KOSZT ZA OSOBĘ - 88,00 ZŁ NETTO*


Przystawki

Karp faszerowany rodzynkami i płatkami migdałów
Jajka faszerowane szprotkami
Tymbaliki z dzikim łososiem, warzywami i cytryną
Wybór marynowanych śledzi bałtyckich:
w śmietanie z jabłkiem / w oleju / marynowany w korzennej zalewie
Tarta grzybowa z rozmarynem

Sałatka ziemniaczana z kaparami
Sałatka brokułowa ze słonecznikiem, pomidorami, jajkiem na twardo i dressingiem jogurtowym

Sos tatarski / ćwikła
Sos chrzanowo - śmietanowy

Pieczywo domowe

Zupa

Postny barszcz z suszonymi borowikami i pasztecikiem wigilijnym

Dania główne

Filet z dorsza z sosem z zielonego pieprzu
Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebuli i masła
Pierogi ruskie
Opiekane ziemniaki ze świeżymi ziołami
Warzywa blanszowane
Kapusta kiszona z grzybami i suszoną śliwką

Desery

Sernik cynamonowo - miodowy
Makowiec na kruchym spodzie
Keks

Napoje

Kawa z ekspresów ciśnieniowych, herbaty smakowe
Woda niegazowana / gazowana
Soki owocowe
Kompot z suszu









PROPOZYCJA NR. II – obiad przewidziany na ok. 2h


OBIAD W FORMIE BUFETU / KOSZT ZA OSOBĘ - 110,00 ZŁ NETTO*


Bufet zimny

Ryba po grecku
Wybór marynowanych śledzi bałtyckich:
w śmietanie z jabłkiem / w oleju / marynowany w korzennej zalewie
Roladki z łososia ze szpinakiem
Rolada z boczku ze śliwką i musem chrzanowym
Indyk faszerowany bakaliami
Schab pieczony z morelą
Wybór domowych pasztetów z marynatami
Terrina warzywna

Sos tatarski / sos żurawinowy / ćwikła
Sos chrzanowo - śmietanowy
Pieczywo domowe, marynaty

Sałatka jarzynowa z majonezem
Sałatka śledziowa z suszoną żurawiną

Zupa

Zupa grzybowa z łazankami

Dania główne

Filet z dorsza z sosem z zielonego pieprzu
Roladki z kurczaka faszerowane suszoną śliwką w sosie winnym
Udko z kaczki pieczone z jabłkami z sosem pieczeniowo - żurawinowym
Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebuli i masła
Opiekane ziemniaki ze świeżymi ziołami
Kopytka domowe
Kapusta kiszona z grzybami i suszoną śliwką

Bufet słodki

Seromak
Aromatyczny piernik w czekoladzie przekładany powidłami
Szarlotka tradycyjna

Napoje

Kawa z ekspresów ciśnieniowych, herbaty smakowe
Woda niegazowana / gazowana
Soki owocowe
Kompot z suszu










* PODANE POWYŻEJ KOSZTY MENU I NAPOI ZAWIERAJĄ:

- stoliki koktajlowe z pokrowcami,
- stoły bufetowe z pokrowcami,
- dekoracje świąteczne,
- obsługę kelnerską i kuchenną,
- cały sprzęt cateringowy, potrzebny do wyserwowania dań oraz napoi,
- profesjonalną pomoc logistyczną przy ustalaniu szczegółów imprezy
- transport,

Polska, Gdańsk
 
 


Liczba wyświetleń strony: 118